De Groene Lantaarn
Jouw fashionteam van De Groene Lantaarn

Gun jezelf… …de spotlights!

Druk met werk, hobby’s en sociale contacten overdag en in het weekeind? Of op zoek naar een gezellig avondje uit? Dan denken we graag met je mee en kun jij je afspraak voor in de avonduren plannen met een online aanvraag. Voor jezelf, met leden uit je familie of met een groep vrienden of vriendinnen. Tot reserveringen van maximaal vier uur lang gunnen we je de spotlights en leggen we je compleet in de watten met een echte VIP-behandeling.

  • Personal VIP-Shopping
  • Family VIP-Shopping
  • Friends VIP-Shopping
De Groene Lantaarn

personal Vip-shopping

Gun jij jezelf een heerlijk avondje uit? Dan is personal shopping dé manier voor echte me-time. De medewerk(st)er van jouw keuze staat tussen 19.00 en 22.00 uur tot jouw beschikking. We ontvangen je met koffie of thee en gebak en leren ondertussen jou en je wensen kennen. Met advies spelen we daar volledig op in, zodat we jou laten stralen van geluk in je nieuwe kleding. Indien gewenst, maken we het met visagie helemaal af. Daar proosten we na afloop op met een biertje of wijntje en een borrelplankje.

De Groene Lantaarn

family Vip-shopping

Met je broer(s), zus(sen) en/of vader en moeder op familie-uitje? Dan is family shopping een onvergetelijke herinnering. De medewerk(st)ers van jullie keuze staan tussen 18.00 en 22.00 uur tot jullie beschikking. We ontvangen jullie met luxe broodjes, verse jus, bronwater of melk. En leren ondertussen jullie en alle wensen kennen. Met advies spelen we daar volledig op in. Tussen het shoppen door nemen we even pauze met koffie, thee en appelgebak. En na afloop proosten we op jullie outfits met bier of wijn en een borrelplank.

Maak een afspraak
De Groene Lantaarn

friends Vip-shopping

Een avondje vol gezelligheid met vrienden of vriendinnen doorbrengen? Dan is friends shopping dé garantie voor een ontspannen sfeer en bulderende lach. De medewerk(st)ers van jullie keuze staan tussen 18.00 en 22.00 uur tot jullie beschikking. We ontvangen jullie met luxe broodjes, verse jus, bronwater of melk. En leren ondertussen jullie en alle wensen kennen. Met advies spelen we daar volledig op in. Tussen het shoppen door nemen we even pauze met koffie, thee en appelgebak. En na afloop proosten we op jullie outfits met bier of wijn en een borrelplank.

Mogen we je nóg sprankelender maken?

Openingstijden

Ma: 13:30 - 18:00
Di: 09:30 - 18:00
Wo: 09:30 - 18:00
Do: 09:30 - 18:00
Vr: 09:30 - 20:00
Za: 10:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Gesloten ivm geldende regelgeving.

Merken

A Beautiful Story Anna Van Toor Berklemans Blue Industry Burkley By Bar Cast Iron Cavallaro Co'couture Copenhagen Studio Fabienne Chapot Five Units
Hinson Schoenen Jane Lushka Jc Sophie John Miller Les Deux Maison Scotch Mosh Copenhagen Opus PENN & INK POM Amsterdam Plain Pure White
Rino & Pelle Rosemunde Roy Robson Scotch and Soda Studio Anneloes Tommy Hilfiger Toms Trezz VIA VAI Vanguard Zilton
Fashionteam De Groene Lantaarn Mode