Agenda & Evenementen

 • 12 september

  Rommelmarkt & Monumentendag Genemuiden

  Met monumentendag valt er genoeg te beleven in en om Genemuiden. De 40ste editie van de rommelmarkt voor de mooie spullen in genemuiden! Zo rijdt er een oldtimer tussen Hasselt/Zwartsluis en Genemuiden. Ook zijn de musea zijn op open op deze dag. Voor meer informtie kijk op de site van Regio IJsseldelta.

 • Zaterdag 19 september

  Genemusiment

  Een dag vol gezelligheid in het centrum van Genemuiden. Met op deze dag veel ruimte voor cultuur, muziek en ambachten.

 • zaterdag 26 september

  Fashion Food Event

  Op zaterdag 26 september organiseert de Kaaihof in combinatie met een aantal modezaken - waaronder de Groene Lantaarn - een lunch en high tea; onder genot van talloze hapjes wordt de laatse modegeshowd. Na de show genoeg tijd om de kleding te passen en evt te kopen. Kaartverkoop vooraf.

 • Maandag 28 september tot en met zaterdag 3 oktober

  Groene weken!

  In de Groene week kunnen klanten hun gedragen merkkleding inleveren (hoeft hier niet gekocht te zijn) en ook kinderkleding inleveren is mogelijk. Alles wat wij doen = groen! Uw gedragen kleding krijgt een 2e leven en ontvang een kledingbon* te besteden bij de Groene Lantaarn. Ook de papieren tassen kunnen weer ingeleverd worden: 1 tas = 1 punt waard = 1 euro! En vergeet niet, we hebben weer lekkere gezonde hapjes & drankjes.
  *vraag naar de voorwaarden in de winkel

 • 8 & 9 oktober

  Choco Dip weekend!

  De nieuwste mode wordt geshowd en ondertussen kunt u genieten van heerlijke chocolade verwennerijen. Kom Chocolade proeven van Bitterzoet en zet uw smaakpupillen aan het werk!

 • 20 oktober

  Biestemerk

  Meer informatie volgt.